Home » Artikelen » Klimaatmars op 19 juni in Rotterdam

Klimaatmars op 19 juni in Rotterdam

Onder druk van grote klimaatbetogingen doen politici en bedrijven grote beloftes. De realiteit is echter dat in naam van de winst ons klimaat verder vernietigd wordt. We moeten duidelijk zijn, het zijn de jongeren en werkende mensen wereldwijd die het slachtoffer zijn. Steeds meer mensen op de vlucht, hongersnoden, natuurrampen, etc. Tegelijkertijd worden er nog steeds gigantische winsten geboekt door Shell en de andere 100 bedrijven die verantwoordelijk zijn voor 71% van de wereldwijde uitstoot. Het is genoeg geweest! We moeten de mensen en planeet op de eerste plaats zetten en niet de winsten.

Kom af naar onze Meet Up (21 juni Wijkpark 16:30 uur) en bespreek samen met ons hoe we het systeem kunnen veranderen en naar wat

Print Friendly, PDF & Email
Scroll To Top