Home » Artikelen » Antiracisme » Aanstaande zondag om 12:00, station Blaak. Demonstratie tegen nazisme

Aanstaande zondag om 12:00, station Blaak. Demonstratie tegen nazisme

Aanstaande zondag om 12:00, station Blaak, doen wij mee met een demonstratie tegen nazisme. Dit naar aanleiding van de neonazi leuzen die tijdens nieuwjaar op de Erusmusbrug werden geprojecteerd, zoals “white lives matter”, en de beruchte “14 woorden”, een leus van een naziterreurgroep dat pleit voor witte ethnostaten en genocide, gebruikt door wit-nationalisten over de hele wereld. We mogen nazisme niet zomaar laten opkomen in onze stad, dus kom allemaal zondag om 12 uur ’s middags naar station Blaak om mee te lopen met de demonstratie!

This Sunday at 12:00, Blaak station, we will participate in a demonstration against Nazism. This in response to the neo-Nazi slogans projected on the Erusmus Bridge during New Year’s Eve, such as “white lives matter”, and the infamous “14 words”, a slogan of a Nazi terror group that advocates white ethnostates and genocide, used by white nationalists across Europe. worldwide. We can’t just let Nazism rise in our city, so come to Blaak station on Sunday at noon to join the demonstration!

Print Friendly, PDF & Email
Scroll To Top